De borrelexpert
van West Europa

Innovators in verse
snacks, tapas en spreads

Wij werken voor
Speciaalzaken, Foodservice en Foodretail!

It’s one small snack for man..

Kitchen on a Mission heeft een ruim aanbod aan delicatessen en Mediterrane specialiteiten uit eigen keuken. Daarnaast ontwikkelen we samen met onze klanten producten die hen onderscheiden in de markt.

Dé originele bospaddestoelentapenade

beoordeling
*
8,8
Alleen verkrijgbaar bij KOAM

Een smaak die u uit duizenden herkend! De enige bospaddestoelen-tapenade gemaakt volgens origineel recept. Lees meer

Rijk en romig van smaak. Gemaakt van de mooiste paddestoelen van het seizoen en bereid met stukjes noten is de originele Bospaddestoelen-tapenade een tapenade met een zeer authentieke smaak. De strikte selectie van ingrediënten en de authentieke bereidingswijze hiervan zorgen voor het uitzonderlijke resultaat; en dat proeft u!


Serranoham roomkaas

beoordeling
*
8,2
olieNee
Alleen verkrijgbaar bij KOAM

Dit hapje gemaakt van de lekkerste Spaanse rauwe ham is niet voor niets Kitchen on a Missions’ meest geliefde borrelhapje. Lees meer

Voor dit hapje word alleen de lekkerste Serranoham gebruikt. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo’n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd wordt de luchtvochtigheid naar beneden gebracht waardoor de ham langzaam droogt. Serranoham is dan ook een ham die door velen wordt gewaardeerd om zijn voortreffelijke geur, smaak en kwaliteit. Voor deze smaakvolle ham is dan ook alleen de beste roomkaas goed genoeg. Een speciaal ontwikkelde roomkaas geeft het hapje de juiste structuur en romigheid mee die het maakt tot ieders favoriet.


Kaasmacaron

beoordeling
*
7,0
Alleen verkrijgbaar bij KOAM

Een uniek koekje gemaakt van twee hartige cakejes gevuld met een crème van Hollandse oude Goudse kaas. Lees meer

De afgelopen jaren is de macaron met zijn vrolijke kleuren enorm populair geworden en ondertussen kent bijna iedereen dit delicate koekje. De oorsprong van deze zoete macaron ligt in Parijs, waar een Franse patissier het koekje in 1930 op de kaart zette. Kitchen on a Mission vond het na meer dan 80 jaar tijd voor een hartige variant.

Tapenades

beoordeling
*
8,1

Omdat tapenades thuishoren op een rijk gevulde borreltafel zorgt Kitchen on a Mission al meer dan 20 jaar voor de lekkerst variaties.  Lees meer

Tapenade is een heerlijke Mediterrane specialiteit voor op toast of bij de maaltijd. Deze verantwoorde spread bestaat oorspronkelijk uit een basis van olijven en kappertjes en is dan ook vernoemd naar het Provençaalse woord voor kappertjes: tapéno. Hier kunnen uiteenlopende ingrediënten aan worden toegevoegd om zo tot verschillende smaakvarianten te komen. U kunt dan ook bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment huisgemaakte tapenades.

Gevulde brie met kruiden

beoordeling
*
7,9

Gevuld met een traditionele tuinkruidenvulling en afgemaakt met een sierlijke topping van verse peterselie is deze gevulde brie de beste in zijn soort. Lees meer

Ook voor onze gevulde brie selecteren wij de beste ingrediënten. Een romige Franse brie vol van smaak vormt hiervoor een belangrijke basis. 


Onze Franse roombrie leent zich ook uitstekend voor vele andere smaakvolle vullingen, zoals een Mediterraanse vulling, een vulling met sweet peppers of een vulling met truffel.

Vijgenbrood met geitenkaas

beoordeling
*
8,4
Alleen verkrijgbaar bij KOAM

Zoet vijgen-amandelbrood gevuld met een smakelijke laag frisse, jonge geitenkaas.Lees meer

Knapperig en zoet van buiten, zacht en fris van binnen. Dit mooie vijgenbrood laat zich makkelijk portioneren in punten, plakken of sandwiches.

Spianata Romana rolletje

beoordeling
*
7,5
olieNee
Alleen verkrijgbaar bij KOAM

Smaakvol en toegankelijk hapje gemaakt van peperroomkaas omwikkeld met Spianata Romana; één van Italië’s bekendste salamispecialiteiten Lees meer

Deze in de Toscaanse lucht gerijpte salami van mager varkensvlees, afkomstig van de schouder van het varken, wordt in kistjes gerijpt waardoor ze plat van vorm zijn. Karakteristiek voor de Spianata Romana is de zoetige smaak en het grove uiterlijk. Gecombineerd met verse, gepeperde roomkaas komt deze temperamentvolle salami echt tot zijn recht.

Gevulde sweet peppers

beoordeling
*
8.1
olieNee

Zoet, pittig en knapperig: deze peper is het allemaal. Lees meer

Voor een optimale vers beleving selecteerden we de knapperigste peper uit Zuid-Afrika. Mooi helderrood van kleur, zoet-pittig van smaak en met een aangename bite smaakt deze peper gevuld met smeuïge roomkaas naar meer.

Gevulde olijven

beoordeling
*
7,1
olieNee

Gevulde olijven vormen een heerlijke variatie voor het olijvenschaaltje!  Lees meer

Smakelijk gevuld met een Mediterrane vulling van gedroogde tomaatjes en olijven, of met een vulling van frisse geitenkaas.

Kaas-roggesnacks

beoordeling
*
7,0

Een oer-Hollandse delicatesse die niet meer weg te denken is tijdens de borrel.  Lees meer

Gemaakt van echt Fries roggebrood en gevuld met een crème van overjarige Goudse kaas die smelt op je tong! Een succes op ieder feestje, maar ook lekker voor onderweg, of op een spies met katenspek als extra hapje bij een kom soep.

Kaasschnitzel met 100% kaas

beoordeling
*
7,4
Alleen verkrijgbaar bij KOAM

Deze smeuïge kaasschnitzel is gemaakt van 100% echte Hollandse kaas.  Lees meer

Even bakken aan beide kanten en direct serveren. Een favoriet tussen de reguliere vleesvervangers.

* Consumententest 2012

Een uitgebreid assortiment

Mooie, innovatieve hapjes maken is de specialiteit van Kitchen on a Mission. Wij staan bekend om hapjes en tapas waarin verse, hoogwaardige ingrediënten verwerkt zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze producten een oorspronkelijke samenstelling en smaak hebben; daarom willen we geen gebruik maken van vulmiddelen of geur- en kleurstoffen. Wij zoeken altijd naar de beste, natuurlijke ingrediënten.

innovatief en Klant specifiek

Samenwerken is een unieke kans om elkaar verder te brengen. Dat betekent bijvoorbeeld dat Kitchen on a Mission op het gebied van productontwikkeling in staat is om ideeën, concepten en wensen, te vertalen in geweldige producten. Hierin gaan we ver; wij innoveren, inspireren en verrassen tot dat het product perfect past bij u. Of we nu met collega’s, leveranciers of klanten samenwerken, elkaar helpen en meedenken is wat we doen. Zo creëren wij waarde.

Product catalogus Proefpakket Bel mij

In naam van de keuken

Kitchen on a Mission streeft iedere dag opnieuw naar het beste. Onze klanten en de behoefte staan bij ons centraal. Zo zijn wij in staat om te blijven verrassen met topkwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve producten.

Groeien in een dalende markt

Ruimte is schaars; elk product dat u aanbiedt in uw schap, moet het DAAROM meer dan 200% waard zijn. Onze producten bewijzen al jaren dat zij hun plek Verdienen. bovendien laat consumentengedrag zien dat de behoefte naar vers, gemak en echt smaakvolle producten groeit. 

WEGGOOIEN IS ZONDE

Wij houden niet van verspillen: om te voorkomen dat producten onnodig in de prullenbak verdwijnen, werken wij zo proactief en flexibel mogelijk; dit is onze grote, verborgen kracht. Dankzij slim plannen weten we het gemiddelde dervingspercentage bij onze klanten al meer dan 5 jaar onder de norm te houden. 

RENDABEL MET VERS 

Om te kunnen blijven onderscheiden zijn nieuwe producten nodig.Wij creëren onderscheidend vermogen voor u door producten te maken die zó goed smaken dat 8 op de 10 impulsaankopen aanzetten tot herhaalaankopen. MET ONZE PRODUCTEN CREËERT U EEN ZICHTBAAR EN RENDABEL SCHAP. ZO CREËERT U MET ONZE PRODUCTEN EEN ZICHTBAAR EN RENDABEL SCHAP.

kwaliteit die smaakt

Eten is een sociale bezigheid! Lekkere smaken en mooie combinaties van smaakvolle hapjes voegen écht iets toe aan een feestelijk moment met vrienden of familie. Wij laten ons graag inspireren door smaken uit allerlei hoeken van de wereld om deze vervolgens te vertalen naar verrassende innovaties die zintuigen doen prikkelen. 

In alle schappen borrelhappen

Door onszelf te blijven overtreffen en continu op zoek te zijn naar verbetering zijn wij in staat om onze klanten te blijven verrassen met topkwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve producten.

Wij Blijven onszelf               

Kitchen on a Mission staat voor professionaliteit en flexibiliteit. Dit doen wij op een manier die bij ons past; transparant en adequaat. Kitchen on a Mission staat ook voor een jonge, aansprekende stijl; een team dat van no-nonsense houdt en in een samenwerking ook gaat voor duurzaamheid en plezier.

Wat we doen, Doen we goed

Wat we maken moet mooi, lekker, duurzaam en rendabel zijn. Daarom streven wij naar topkwaliteit in alles wat we doen. Vanzelfsprekend is onze productielocatie BRC-A gecertificeerd en werken wij met klanten en leveranciers waarmee wij een duurzame relatie hebben. Wat we leveren, of het nu een product, een concept of iets anders is, is voor jou met aandacht gemaakt.

een waardevol netwerk

Samenwerken is een unieke kans om elkaar verder te brengen. Dat betekent bijvoorbeeld dat Kitchen on a Mission op het gebied van product-ontwikkeling in staat is om ideeën, concepten en wensen, te vertalen in geweldige producten. Hierin gaan we ver; wij innoveren, inspireren en verrassen tot dat het product perfect bij u past. Of we nu met collega’s, leveranciers of klanten samenwerken, elkaar helpen en mee-denken is wat we doen; zo creëren wij waarde.

een team, een taak

Ontstaan vanuit het top-horeca en kaasspeciaalzaken segment, ontwikkelt, produceert en levert 'Kitchen on a Mission' al sinds 1994 de beste hapjes en tapenade's van Nederland. 

Veronique denkt graag mee met de klant over productontwikkeling en de implementatie van nieuwe producten. Vol enthousiasme bouwt zij iedere dag aan relaties met bestaande en toekomstige klanten.

Marianne is commercieel verantwoordelijk en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Samen bouwt zij met klanten aan een onderscheidend en rendabel assortiment.

Rutger is algemeen verantwoordelijk voor Kitchen on a Mission en stuurt dagelijks het team aan. De ontwikkeling van Kitchen on a Mission, zowel intern als extern, is zijn missie.

Maud is de drijvende kracht achter de inkoop van Kitchen on a Mission. Met toewijding en energie weet zij altijd de beste en lekkerste ingrediënten te bemachtigen voor onze producten.

Richard is verantwoordelijk voor de productieorganisatie van Kitchen on a Mission. Met zijn ervaring en kennis zorgt hij voor de kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit van ons primaire proces.

Anita voert de boekhouding van Kitchen on a Mission. Zij zorgt ervoor dat alles wat wij doen op de juiste manier word geadministreerd.

Hans zorgt ervoor dat wij onze klanten leveren wat zij wensen; altijd en op tijd. Het proces rondom inkoop, voorraad, planning en logistiek wordt door Hans tot in de puntjes verzorgd.

Bekijk het hele team

Samen bouwen we aan een rendabel borrelschap 

DE AFGELOPEN JAREN HEBBEN WE VEEL ERVARING OPGEBOUWD IN HET CREËREN VAN EEN RENDABEL SCHAP DAT DE CONSUMENT AANSPREEKT EN ONZE KLANT BRENGT WAT HIJ ER VAN VERWACHT. 

Speciaalzaken

De speciaalzaak is dé plek voor bijzondere producten, producten die nergens anders te vinden zijn. Samen met de versspecialisten van Nederland in kaas, vleeswaren en delicatessen brengen we unieke producten in de huiskamer van de consument die van elke borrel een feestje maken! 

Foodservice

Horeca & catering brengen nieuwe smaken naar het grote publiek. Op het gebied van borrelhapjes, spreads en kaasdelicatessen biedt Kitchen on a Mission hen een bijzonder palet aan hoogwaardige producten. Als betalende gast mag de consument hoge eisen stellen aan datgene wat hem geserveerd wordt. Alleen met de beste en smaakvolste ingrediënten bereiken wij het niveau wat van horeca & catering verwacht mag worden. 

Foodretail

Supermarktformules in binnen- en buitenland zien de vraag naar borrelhapjes stijgen. Kaasblokjes en plakjes leverworst zijn niet meer toereikend. Een nieuwe onsumentengroep heeft behoefte aan verfijndere en feestelijkere hapjes. Borrelen anno 2014 gaat samen met verse fingerfoods; van Mediterraanse prikbare tapashapjes tot hartige kaasmacarons of cupcakes met verfijnde smaken. Kitchen on a Mission biedt een breed scala aan borrelproducten voor retailers die opzoek zijn naar producten waarmee ze het borrelschap een frisse boost kunnen geven. 

Join our mission

Wanneer u meer wilt weten over ons en onze producten; bel, mail, kom langs of nodig ons uit voor een bezoek. Vraag hieronder een proefpakket aan of maak een belafspraak.

Contact


Telefoon: 0252 - 537 727 

Fax: 0252 - 537 757


verkoop@kitchenonamission.nl

administratie@kitchenonamission.nl

kwaliteit@kitchenonamission.nl


Bezoekadres

Escudoweg 1 

2153PC Nieuw Vennep


Postadres

Postbus 83 

2150AB Nieuw Vennep


Proefpakket Bel mij



Aflever adres





Heeft u al borrel producten in uw assortiment?

Ja Nee

Bedankt!

Uw aanvraag is verzonden.

Proefpakket Bel mij



Ik ben het beste te bereiken op:


Bedankt!

We zullen u binnenkort bellen.